Vandaag is donderdag 25 april  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Sensiplan

Sensiplan

Website E-mail

Met Sensiplan® ga je natuurlijk met je vruchtbaarheid om. In onze Sensiplan-basiscursus leer je van één van onze gecertificeerde consulenten de vruchtbare en de onvruchtbare dagen van je eigen cyclus nauwkeurig te bepalen. Je kijkt hiervoor naar je eigen lichaamssignalen. Deze kennis kun je gebruiken om (nog) niet of juist wél zwanger te worden.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 3 juni 2023    Evangelie van 2023-06-03
 titelSensiplan Consulentendag
beschrijving

Zaterdag 3 juni is de consulentendag van Sensiplan!

Wist je dat we elk jaar een landelijke scholingsdag hebben om van elkaar te leren, te oefenen met nieuwe uitdagende cycluskaarten, de nieuw geslaagde consulenten te ontmoeten en te horen over de laatste ontwikkelingen van o.a. het internationale congres wat onlangs in Keulen heeft plaatsgevonden. Zo blijven we up-to-date. Er komt ook ieder jaar een gastspreker. Dit jaar is dat Gynaecoloog Jesper Smeek uit Tilburg.

info

www.sensiplan.nl

organisatieSensiplan
locatie
plaatsonbekend
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl