Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
Bisdom Haarlem-Amsterdam
(B Haarlem)

Bisdom Haarlem-Amsterdam

Website

Postbus 1053
2001 BB Haarlem

Leidsevaart 146
2014 HE  Haarlem

tel (023) 5112 600
fax (023) 5112 629

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 9 juli 2023    Evangelie van 2023-07-09
 titelTienerdag Bisdom Haarlem-Amsterdam
beschrijving

Op zondag 9 juli ben je van harte uitgenodigd voor de diocesane tienerdag in Hoofddorp! Met tieners vanuit het hele bisdom komen we samen om het geloof te vieren. En dat doen we op een bijzondere plek, want in Hoofddorp hebben ze een Bijbelse tuin. In die tuin staan allerlei beelden geïnspireerd op Bijbelverhalen, maar ook bijzondere planten en bomen. Ken je bijvoorbeeld de Judasboom al?

Bereid de weg voor de Heer
Het thema van de tienerdag is ’Bereid de weg voor de Heer’. Dat is precies wat Johannes de Doper deed, hij baande de weg voor Jezus. Niet geheel toevallig is de naam van de parochie in Hoofddorp ’Joannes de Doper’. Hier ben je dus op de goede plek om te leren hoe je dat doet. Want hoe geef jij ruimte aan Jezus in jouw leven?

info

www.jongekerk.nl/nieuwsberichten/tieners/tienerdag-9-juli-2023

organisatieBisdom Haarlem-Amsterdam
locatie
plaatsHoofddorp (Noord-Holland)
postcode21
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl