Vandaag is vrijdag 29 maart
Goede Vrijdag
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneervrijdag 12 t/m zondag 14 mei 2023    Evangelie van 2023-05-12
(Sint Pancratius)
 titelVoorbereidingsweekend WJD-reis
beschrijving

Een goede voorbereiding op de WJD-reis is belangrijk. Daarom komen we met de jongeren van het Aartsbisdom graag samen om kennis met elkaar te maken vóórdat we op pad gaan. Dit weekend vind plaats van 12 t/m 14 mei in Werkhoven.

Voor jou als deelnemer de kans om ook de leiding te leren kennen. Geef je dus het liefst zo snel mogelijk op voor de reis en dit weekend! Het liefst vóór 1 mei. Van harte aanbevolen! Ga je wel mee naar Lissabon maar kun je dit weekend niet komen? Meld je dan alsjeblieft af bij onze jongerenwerker Sarah Mijhad.

info

www.jongaartsbisdom.nl/wjd-2023-lissabon

locatie
plaatsWerkhoven (Utrecht)
postcode39
bisdomUtrecht
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl