Vandaag is dinsdag 23 juli  

categorie categorie Conferentie
conferentie
Centrum voor Parochiespiritualiteit
(Parochiespiritualiteit)

Centrum voor Parochiespiritualiteit

Website E-mail

Het Centrum voor Parochiespiritualiteit (CPS) wil parochies in Nederland inspireren en ondersteunen bij de verdieping van een doorleefd katholiek geloof en de opbouw van parochiegemeenschappen.

Centrum voor Parochiespiritualiteit
Heijendaalseweg 300
6525 SM Nijmegen

tel: (024) 355 80 29 (via receptie klooster Brakkenstein)
www.parochiespiritualiteit.org

facebook.com/centrumvoorparochiespiritualiteit

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdinsdag 13 juni 2023    Evangelie van 2023-06-13
(Heilige Antonius van Padua)
begintijd20:00 uur
eindtijd21:00 uur
 titelWebinar - Dagboek als geestelijke oefening
beschrijving

Zoals meesterwerken van Dorothy Day, Thomas Merton, paus Johannes XXIII, Henri Nouwen, Dag Hammarskjöld en Annie Dillard laten zien, kan het schrijven van een dagboek ons helpen om te groeien in verbondenheid met God. Tijdens dit webinar reflecteert CPS-stafmedewerker en ervaringsdeskundige Tim Schilling  over het schrijven van een dagboek als geestelijke oefening.

Aan het begin van de presentatie duidt hij dagboeken in de katholieke traditie (als zoektocht en menselijk antwoord op Gods Woord). Daarna staat hij stil bij zijn eigen ervaring met dagboeken en die van zijn grootmoeder: hij noemt vruchten en worstelingen die voortgekomen zijn uit het schrijven en reikt tips aan voor mensen die zelf aan de slag willen met een dagboek. In de tweede helft van het webinar is er ruimte voor vragen en gedachtewisseling.

Deelname aan het webinar is gratis.

info

www.parochiespiritualiteit.org/?tribe_events=dagboek-schrijven-als-geestelijke-oefening-iets-voor-u

organisatieCentrum voor Parochiespiritualiteit
locatieOnline
plaatsNederland
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl