Vandaag is maandag 20 maart  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzaterdag 18 maart    Evangelie van 2023-03-18
begintijd20:30 uur
 titelStille Omgang vanuit Zaanstreek
beschrijving

Het gezelschap van de Stille Omgang Amsterdam organiseert ook voor het jaar 2023 de jaarlijkse omgang en wel in de nacht van 18/19 maart.

Ter verdieping heeft de Stille Omgang 2023 als intentie:
“Levend brood voor onderweg, in stilte getuigen”

Het is een oproep aan alle mannen en vrouwen om hiervoor te gaan in de stille processie. Ook wij kunnen en worden in de gelegenheid gesteld om aan deze processie deel te nemen.

In samenwerking met RK Purmerend wil het Zustergezelschap Zaandam gaarne aan dit initiatief van pelgrimeren meewerken. Daarom roepen wij u allen op om bij voorbaat U op te geven, zodat wij kunnen rekenen op een volle bus; om op weg te kunnen gaan naar de Stille Omgang. Tijdens de rit naar Amsterdam gaan we ons voorbereiden op de Omgang door het bidden van de Rozenkrans. Ons gebed wordt dan gevraagd voor ieder die het nodig heeft, voor de Kerk en voor de problemen in de wereld.

Aangekomen in Amsterdam nemen we eerst deel aan de H. Eucharistie. Daarna worden we met de bus naar ons startpunt gebracht om in stilte de Omloop te gaan lopen.

Reden genoeg om mee te gaan. Laat zien dat we een gemeenschap zijn: samen de schouders er onder, tot eer van God en zijn volk.

Opgave voor Zaandam

  • Bij mw. Marleen van de Wardt
    06-40511210
    vanderwardtm@gmail.com
  • Kosten: € 15 (voldoen svp met gepast geld op de avond in de pastorie)
  • Vertrek: Bonifatiuskerk te Zaandam
  • Verzamelen: 20.30 uur
  • Vertrektijd: 21.00 uur

info

mw. Marleen van de Wardt
(06) 40 511 210
vanderwardtm@gmail.com

locatie
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2023 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl