Vandaag is vrijdag 1 maart  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzaterdag 18 maart 2023    Evangelie van 2023-03-18
 titelStille Omgang vanuit Stein en Beek
beschrijving

Inwoners van de gemeenten Stein en Beek kunnen zich nog tot uiterlijk donderdag 9 maart aanmelden voor de Stille Omgang in Amsterdam, die in de nacht van zaterdag 18 op zondag 19 maart plaatsvindt.

Met deze jaarlijkse bidtocht in stilte wordt het Mirakel van Amsterdam (1345) herdacht. Het thema van editie 2023 luidt Levend brood voor onderweg, in stilte getuigen.

Deelnemers uit deze regio kunnen per bus vanuit Sittard naar Amsterdam reizen. Kaarten kosten vijfendertig euro per persoon. De touringcar vertrekt op zaterdag om 19.00 en is zondag rond de klok van 06.00 uur weer terug.

Eenmaal in Amsterdam start de tocht om 23.30 uur. De route voert deelnemers over de Kalverstraat, Nieuwendijk, Prins Hendrikkade, Warmoestraat en Nes. In de Sint-Nicolaaskerk, tevens het eindpunt, begint om 00.30 een hoogmis met monseigneur De Jong als hoofdcelebrant. Na afloop gaat het richting Lutherse Kerk, waar een kop koffie en broodje genuttigd kunnen worden.

info

Dhr. Sniekers
(046) 437 26 73
sniekers@12move.nl

locatie
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl