Vandaag is woensdag 4 oktober
Werelddierendag / Sint Franciscus
 

categorie categorie Muziek
muziek
KISI

KISI

Website E-mail

Postbus 1070
5200 BC  ’s-Hertogenbosch

(06) 41 48 21 08

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 17 december 2022    Evangelie van 2022-12-17
begintijd09:00 uur
eindtijd17:00 uur
 titelKISI Musical - De hemel op stelten
beschrijving

Deze zomer vond voor de tweede keer in Hoofddorp de Kisi zomerweek plaats. Meer dan dertig kinderen studeerden de musical de Barmhartige Vader in. Vlak voor kerst gaan we opnieuw een musical instuderen. Deze keer een kerstmusical! We doen dat in één dag.

Deze bijzondere dag vindt plaats op zaterdag 17 december. We beginnen ’s ochtends om half 10 en aan het eind van de middag is de uitvoering. Waar gaat de musical over? Hemel op stelten is een sympathieke, vrolijke musical die de aandacht vestigt op “het schandaal” dat onze Almachtige God uit liefde voor de mensen de hemel heeft verlaten om een hulpeloze baby te worden.

De musical Hemel op Stelten vertelt het kerstverhaal vanuit het perspectief van de engelen. Het beroemde engelenkoor komt voor een speciale repetitie bij elkaar. Maar de engelen weten eigenlijk nog niet waarvoor ze oefenen. De engelboodschapper Angela informeert bij de grote engel Gabriël naar de opdracht en hoort dat ze de menswording van God mogen verkondigen. De engelen zijn verbaasd: waarom zou God de hemel verlaten en naar de aarde willen gaan? Volledig onder de indruk, leren ze dat God zoveel van de mensen houdt dat hij bereid is om dat op zich te nemen en nog veel meer. Dan komt het grote moment, het engelenkoor verkondigt aan de herders dat de langverwachte redder eindelijk geboren is.

Een prachtige musical dus en de beste manier om helemaal in de kerststemming te komen! Je kunt je opgeven via het emailadres musical@hjoannesdedoper.nl

De kosten voor deelname zijn € 15 per kind.

We hopen dat weer heel veel kinderen mee willen doen en nodigen alvast iedereen uit om zaterdag 17 december deze sprankelende kerstmusical te komen bekijken!

info

Jeroen Traudes
(023) 563 81 45 (parochiesecretariaat)
musical@hjoannesdedoper.nl
www.hjoannesdedoper.nl

www.kisi.nl

organisatieKISI
locatieH. Johannes de Doperkerk, Kruisweg 1069
plaatsHoofddorp (Noord-Holland)
postcode21
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2023 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl