Vandaag is zaterdag 27 april
Koningsdag
 

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerwoensdag 2 november 2022    Evangelie van 2022-11-02
(Allerzielen)
begintijd19:45 uur
eindtijd21:00 uur
 titelNacht der Zielen
beschrijving

Ook dit jaar vindt op 2 november a.s. weer de Nacht der Zielen plaats. Een programma waarin herdenken en herinneren van dierbare overledenen centraal staat. Poëzie, verhalen, muziek en stilte geven stem aan het onzegbare. Velen van ons hebben ook dit jaar weer afscheid moeten nemen van mensen uit onze naaste of wijdere kring. Maar ook het verlies van langer geleden doet soms nog pijn. We willen onze dierbaren gedenken door hun namen te noemen.

Dat gebeurt dit jaar in Scala, de ontmoetingsruimte van Klooster Wittem.

Het aantal plaatsen is beperkt. Reserveren is daarom verplicht. Dat kan via kloosterwittem.nl/agenda of bij de receptie van het klooster, tel 043 4501741. Toegangsprijs is € 5,00.

Praktisch
Nacht der Zielen
2 november 2022 van 19.45 tot 21.00 uur in Scala
Klooster Wittem, Wittemer Allee 34, 6286 AB Wittem
Toegangsprijs € 5 p.p.

info

René Haustermans
rené. haustermans@kloosterwittem.nl
www.kloosterwittem.nl

locatieKlooster Wittem, Wittemeralleen 34
plaatsWittem (Limburg)
postcode62
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl