Vandaag is donderdag 11 augustus  

categorie categorie kamp
kamp
wanneermaandag 8 t/m vrijdag 12 augustus    Evangelie van 2022-08-08
 titelMeisjeskamp Jeugdwerk St. Jozef
beschrijving

Dit jaar wordt onze moeder Maria het nieuwe thema van de zomerkampen van St. Jozef. Maria is een moeder voor ons allemaal en is elke dag bij ons, waar we ook naar toe gaan. Dit is best bijzonder toch? Dat we allemaal een extra mama hebben! Net zoals jullie eigen papa en mama doet Maria heel veel goeds voor veel andere mensen.

Tijdens het meisjeskamp willen we jullie veel over Maria vertellen! Tijdens de catechese en wanneer we samen de Heilige Mis vieren. Maar ook tijdens gave buitenspellen, leuke knutselwerkjes en het zingen van nieuwe liedjes. Al deze leuke dingen doen we niet alleen, maar samen met onze vriendinnen van het kamp, Jezus en met de tofste leiding. En onze moeder Maria blijft de hele week bij ons om ons te helpen.

Dus meld je snel aan voordat het vol zit! Neem natuurlijk zoveel mogelijk vriendinnetjes mee, zodat we er een gezellig kamp van kunnen maken!

  • Meiden van 7 t/m 12 jaar
  • Abdij Birgittinessen Weert
  • 8 t/m 12 augustus 2022
  • Bijdrage van € 100 per persoon

info

Valerie Leeters
valerie.leeters@live.nl

Pastoor Otto
m.a.j.otto@hetnet.nl

facebook.com/Jeugdwerk-St-Jozef-103934131301595

locatieAbdij Birgittinessen, Maasstraat 17
plaatsWeert (Limburg)
postcode60
bisdomRoermond
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl