Vandaag is zondag 26 juni  

categorie categorie Liturgie
liturgie
wanneerzondag 26 juni    Evangelie van 2022-06-26
begintijd10:00 uur
 titelAfscheidsviering kapelaan Van Overbeek
beschrijving

Op zondag 26 juni zeggen we als Franciscusparochie dank en nemen we afscheid van kapelaan van Overbeek. Hij heeft tien jaar lang in onze parochie geleefd en gewerkt als priester. Hij krijgt van onze bisschop mgr. De Korte een nieuwe benoeming als pastoor van de parochie Wonderbare Moeder in Drunen - Elshout.

Graag willen we kapelaan van Overbeek danken en ook gepast afscheid nemen. Dat zullen we doen met een feestelijke Eucharistieviering in de Onze Lieve Vrouw Presentatiekerk in Ommel. Aansluitend is er een receptie waar de gelegenheid is om afscheid te nemen van kapelaan Van Overbeek.

info

www.rkfranciscus.nl

locatieOnze Lieve Vrouw Presentatiekerk, Marialaan 16
plaatsOmmel (Noord-Brabant)
postcode57
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl