Vandaag is donderdag 11 augustus  

categorie categorie Retraite
retraite
wanneerdinsdag 9 t/m vrijdag 12 augustus    Evangelie van 2022-08-09
begintijd10:00 uur
eindtijd19:30 uur
 titelZomerretraite - In zijn nabijheid verblijven
beschrijving

In augustus 2022 kun je in de Krijtberg te Amsterdam meedoen aan een retraite:

In zijn nabijheid verblijven

wanneer:

  • 2 t/m 5 augustus 2022
  • 9 t/m 12 augustus 2022

Je kunt ook voor een kortere periode deelnemen (1 of 2 dagen)

Opgeven bij Karin Benoist via platform.ignatiaansespiritualiteit@jesuits.net
Draag bij in de kosten: minimaal € 50

Meer vertrouwd raken met God en zijn aanwezigheid, meer rust vinden in je leven en je geloof als christen verdiepen. Dat is wat een team van begeleiders van Geestelijke Oefeningen je aanbiedt in de Amsterdamse Zomerretraite 2022.

Een dagelijks programma voor 4 dagen: ochtend, middag en avond in stilte, ‘s avonds een eucharistieviering. Elke dag begint met een gezamelijk gebed (10.00 uur) en wordt besloten met een gezamenlijk gebed (20.00 uur). Je krijgt Bijbelteksten om ermee te mediteren en te bidden (3 stuks per dag). Je kunt desgewenst deelnemen aan een geleide meditatie (‘s morgens 10.30, ‘s middags 13.30 en ’s avonds 19.00 uur).

Hoe: Je leeft vier dagen in een beschouwende sfeer, waar je ook gaat. Je wordt verondersteld je te onthouden van elk mediagebruik en deze dagen de voorkeur te geven aan stilte. Je krijgt een persoonlijk begeleider met wie je dagelijks een ontmoeting hebt. Je gebruikt eenvoudige maaltijden in de groep in stilte in de pastorie. Je kunt ook elders in de stad plaatsen vinden voor je meditatie (bijv. kerken in de buurt). Je slaapt in je eigen bed (thuis, in je hotel of bij vrienden). Er is een groepservaring omdat je niet alleen bent, ook als je in de stilte blijft.

Aantal deelnemers: circa 12

info

platform.ignatiaansespiritualiteit@jesuits.net

locatieDe Krijtberg, Singel 446
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl