Vandaag is zaterdag 27 april
Koningsdag
 

categorie categorie Retraite
retraite
wanneermaandag 6 t/m woensdag 8 juni 2022    Evangelie van 2022-06-06
(2e Pinksterdag)
 titelStilte in de stad
beschrijving

Rust, Regelmaat en Reflectie in Roosendaal

Drie dagen stilte, beschouwing en gebed voor iedereen tussen de 35 en 65 jaar.

Ben je druk, druk, druk met werk en/of gezin en wil je eens drie dagen ‘Stilte in de stad’ ervaren? Geef je dan op voor deze uniek stadsretraite. Je gaat kijken naar wat je beweegt in het leven van alle dag. Stilstaan in de drukte, kennismaken met de stilte en daarin tot ontmoeting komen. Je leeft drie dagen in een beschouwende sfeer, waar je ook gaat. Geen social media, geen telefoon maar alleen jij, God en de stilte.

Je krijgt dagelijks een programma aangeboden, met een dagopening en -sluiting, geleide meditaties en teksten om bij stil te staan. Ook zal er een gezamenlijke viering zijn, een persoonlijk gesprek en op alle dagen een lunch en diner.

Je slaapt in je eigen bed, thuis, bij vrienden of in je hotel.

Wij vragen je, indien je financiën dit toelaten, om een bijdrage van € 120 voor de drie dagen.

We kijken uit naar je komst.

Pastoor Marc Lindeijer SJ
Mariëlla Bossers

info

stilte.indestad@gmail.com
www.sint-norbertusparochie.nl

locatie
plaatsRoosendaal (Noord-Brabant)
postcode47
bisdomBreda
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl