Vandaag is zondag 26 juni  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerwoensdag 29 juni    Evangelie van 2022-06-29
(Heilige Petrus en Paulus)
begintijd20:00 uur
eindtijd22:00 uur
 titelLoven & Prijzen Heiloo
beschrijving

Een nieuw initiatief waarin wij God loven en prijzen d.m.v. muziek om ons te openen voor de Heilige Geest en de wil van God.

Verlang je er naar om radicaal dieper te gaan in jou relatie met God, specifiek God de Heilige Geest? Verlang je er naar om God te loven, prijzen en danken voor wie Hij is? Of verlang je er juist naar om Hem (beter) te leren kennen? Dan ben je niet de enige. Wij ook! Dat is de reden waarom wij de ‘Loven en Prijzen’ avonden beginnen! Op deze avonden zullen we samen met een kleine band door middel van hedendaagse christelijke muziek binnengaan in de aanwezigheid van God. Je bent van harte uitgenodigd om een keer te komen kijken!

Neem deel aan deze wijze van God loven en prijzen op:
Woensdag 30 maart, 18 mei en 29 juni

Programma
19.45 uur - Inloop
20.00 uur - Lofprijzing
Aansluitend: Ontmoeting met een drankje
22.00 uur - Sluiting

info

rector Jeroen de Wit
jcjdewit@gmail.com
olvternood.nl/agenda/loven-en-prijzen-heiloo-2

locatieDiocesaan Heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood, Hoogeweg 65
plaatsHeiloo (Noord-Holland)
postcode18
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl