Vandaag is zondag 29 mei  

categorie categorie Cursus
cursus
wanneervanaf woensdag 11 mei    Evangelie van 2022-05-11
(Sint Mamertus)
begintijd18:30 uur
eindtijd21:00 uur
 titelAlphacursus Hoofddorp
beschrijving

Ontmoeten, vragen en ontdekken - dat doe je op Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk geloof die nu ook online wordt aangeboden. Wereldwijd hebben ruim 25 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd.

Op woensdag 11 mei 2022 gaat Alpha van start in onze parochie. In tien gezellige en interactieve bijeenkomsten ontdekken we wat het christelijk geloof inhoudt. We beginnen elke avond met een maaltijd. Hét moment om elkaar te zien en op een ontspannen manier elkaar te leren kennen. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover we met elkaar doorpraten in kleine groepen, bijvoorbeeld:

  • Is er meer?
  • Wie is Jezus?
  • Bidden: waarom en hoe?
  • De Bijbel lezen: waarom en hoe?
  • Hoe zit het met de kerk?

De cursus start op 11 mei 2022 en duurt tot en met 13 juli, van 18.00 uur tot 21.00 uur. We vragen alleen een bijdrage voor de kosten van de maaltijd.

De maaltijd zal in Gewelvenkelder Het Fundament zijn, hierna gaan we verder in het parochiehuis, Kruisweg 1071, 2131CT Hoofddorp.

Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken, samen met anderen. Er is ruimte voor al je vragen. Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers op alphacursus.nl of neem contact op met Marcel van Lochem ( marcelvanlochem@live.nl , tel 06-51308826). Aanmelden kan via de website: www.hjoannesdedoper.nl/alpha-cursus

In Nederland hebben ruim 300.000 mensen een Alpha gevolgd. Wie je ook bent, wat je ook gelooft, je bent van harte welkom op Alpha!

info

(06) 51 30 88 26
marcelvanlochem@live.nl
www.hjoannesdedoper.nl/alpha-cursus

locatieHet Fundament, Kruisweg 1069 en Parochiehuis, Kruisweg 1071
plaatsHoofddorp (Noord-Holland)
postcode21
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl