Vandaag is vrijdag 2 juni  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzaterdag 21 mei 2022    Evangelie van 2022-05-21
begintijd10:30 uur
eindtijd16:00 uur
 titelGezinsdag GezinsPlatform Nederland
beschrijving

GezinsPlatform.NL organiseert op zaterdag 21 mei een gezellige Gezinsdag in Speelpark Voorthuizen. Terwijl de kinderen lekker spelen is er ruimte voor ontmoeting, een lezing over hechting in huwelijk & gezin en vertellen we over het gezinsplatform. Geef je wel snel op, want VOL=VOL.

Bij de start van GezinsPlatform.NL in 2019 waren we ook te gast bij Speelpark Voorthuizen. We bieden gezinnen weer graag een dagje aan op dezelfde locatie: de kinderen kunnen volop spelen - ook als het regent - en voor de volwassenen is er ruimte voor ontmoeting, om deel te nemen aan een interactieve lezing en om GezinsPlatform.NL (beter) te leren kennen.

Programma
Tussen 10.30 en 11.30 uur is de inloop. In de middag is het mogelijk een interactieve lezing bij te wonen door Hilde Berends, gezinstherapeut bij Eleos (specialist in christelijke ggz). Hilde zal ingaan op het thema hechting & gezin. “Ik neem u mee naar de onzichtbare wereld van hechting: het cement in het huwelijk & gezin. Vragen die daarbij centraal staan, zijn: wat vraagt dat van mij als ouder en wat kan ik daar voor doen? En wat als het cement afbrokkelt? Is een veilige hechting belangrijk voor het staan in deze maatschappij?”

Entree
Voor de entreeprijs van €5,- per persoon (maximaal € 15,- per gezin) is er voor iedereen een broodje knakworst, koffie/thee voor volwassenen en limonade voor de kinderen. 

Geef je op via het formuleer hieronder en kom genieten van een gezellige gezinsdag op 21 mei in Speelpark Voorthuizen.

info

www.gezinsplatform.nl

locatieSpeelpark en Maisdoolhof Voorthuizen, Bijschoterweg 2
plaatsVoorthuizen (Gelderland)
postcode37
bisdomUtrecht
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2023 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl