Vandaag is zondag 26 juni  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 25 juni    Evangelie van 2022-06-25
(Onbevlekt Hart van Maria)
begintijd09:00 uur
eindtijd14:30 uur
 titelOpen Dag Sint-Bonifatiusinstituut
beschrijving

Op zaterdag 25 juni 2022 organiseert de theologische opleiding Bonifatiusinstituut een Open Dag voor belangstellenden op de leslocatie De Tiltenberg in Vogelenzang.

Wil je sterker staan in jouw geloof, krachtiger om anderen te helpen hun weg te vinden in het geloof? Kom naar de Open Dag! De dag begint om 9.00 uur met een Eucharistieviering; het programma van de Open Dag begint om 10.30 uur.

Op de Open Dag kun je kennismaken met het St. Bonifatius Instituut, het studie- en vormingscentrum van het bisdom Haarlem-Amsterdam, dat ook open staat voor belangstellenden van elders. Van harte welkom!

Programma
Vanaf 10.30 uur bieden we een programma, waarin stafleden uitleg geven over de opzet van de studie en mogelijkheden die de studie biedt. Voor het bisdom Haarlem-Amsterdam zijn er bijvoorbeeld mogelijkheden om diaken of catechist te worden.

Het is de bedoeling dat belangstellenden een college bijwonen, verder zal een aantal studenten vertellen over hun motivatie voor de studie en hun ervaringen.

Er is uitgebreid gelegenheid uw vragen te stellen en met elkaar en met studenten die al op het Bonifatiusinstituut studeren in gesprek te gaan.

De Open Dag zal tot ongeveer 14.30 uur duren.

Informatie
Wanneer u meer informatie wenst kunt u met uw vragen terecht bij de studieprefect Diederik Wienen via e-mail: dwienen@tiltenberg.org of telefonisch 06 - 8325 7925. Bij hem kunt u zich ook aanmelden voor de Open Dag.

info

06 - 8325 7925
dwienen@tiltenberg.org
www.bonifatiusinstituut.nl

locatieDe Tiltenberg, Zilkerduinweg 375
plaatsVogelenzang (Noord-Holland)
postcode21
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl