Vandaag is zondag 29 mei  

categorie categorie processie
processie
wanneerzondag 15 mei    Evangelie van 2022-05-15
(Gezinsdag)
begintijd15:00 uur
 titelGrote / Gilde Processie OL Vrouw van Ommel
beschrijving

Op zon­dag­mid­dag 15 mei 2022 wordt om 15.00 uur de ‘Grote / Gilde Pro­ces­sie’ gehou­den. Voor­heen had­den we in Ommel op Hemel­vaarts­dag de ‘Gilde­pro­ces­sie’ met de gil­den uit Kring Peelland én op de derde zon­dag van mei de ‘Grote Pro­ces­sie’. Nu zijn beide pro­ces­sies samen­ge­voegd om te komen tot één mooie ‘Grote / Gilde Pro­ces­sie’!

Deze pro­ces­sie zal altijd plaats­vin­den op de derde zon­dag van mei. Om 15.00 uur start de pro­ces­sie bij Ge­meen­schapshuis ‘De Kluis’, opdat de pro­ces­sie rond 15.15 uur arriveert op het kerk­plein waarna een Plech­tig Lof wordt gevierd.

info

www.mariavanommel.nl

locatieGemeenschapshuis De Kluis, Kluisstraat 19 en O.L. Vrouw Presentatiekerk, Marialaan 16
plaatsOmmel (Noord-Brabant)
postcode57
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl