Vandaag is zondag 26 juni  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneervrijdag 27 mei    Evangelie van 2022-05-27
begintijd10:30 uur
eindtijd17:00 uur
 titelDagbedevaart Mill - Beauraing
beschrijving

NBC Pro Maria Beauraing organiseert op vrijdag 27 mei een dagbedevaart in samenwerking met KBO Mill.

10.30 uur verzamelen in de Sint Willibrorduskerk en 11.00 uur aanvang H. mis met koor en aansluitend lof en persoonlijke zegen, verzorgd door het Beauraing Comité. Na afloop drinken we ter plekke koffie en krijgen we een worstenbroodje aangeboden door KBO Mill. Neem zelf een broodje mee als u nog wat anders wilt eten.

Daarna sluiten we ons aan bij een programma van KBO Mill, een Mariaviering met muziek van Annelieke Merx, aanvang 13.30 uur, kosten 8 euro. Oorspronkelijk is deze Mariaviering ontstaan als voorbereiding op de bedevaart naar Beauraing. Maar omdat de belangstelling zo groot was, is het een jaarlijks terugkerend programma geworden, georganiseerd door KBO Mill, en is het los komen te staan van de bedevaart.

Kaarten zijn vooraf te verkrijgen bij KBO Mill, bijvoorbeeld mw Marietje van den Elzen, 06-57387038. De kosten voor de voorstelling zijn inclusief 1 kop koffie/thee en cake en een glas frisdrank in de pauze.

info

marietjevdelzen@ziggo.nl
home.kpn.nl/m.de.wit-ssc

locatieSint Willibrorduskerk, Kerkstraat 2
plaatsMill
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl