Vandaag is zondag 29 mei  

categorie categorie Bezinning
bezinning
Bisdom Haarlem-Amsterdam
(B Haarlem)

Bisdom Haarlem-Amsterdam

Website

Postbus 1053
2001 BB Haarlem

Leidsevaart 146
2014 HE  Haarlem

tel (023) 5112 600
fax (023) 5112 629

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 19 mei    Evangelie van 2022-05-19
begintijd10:00 uur
eindtijd17:00 uur
 titelGebeds- en bezinningsdag OLV ter Nood
beschrijving

“Laten we met vreugde en vertrouwen dit sacrament herontdekken.” H. paus Johannes Paulus IIVoor veel katholieken is het sacrament van de biecht iets geheel onbekends en/of iets van vroeger, en bij velen leeft de gedachte ‘biechten, ik doe toch niks verkeerds, dat heb ik niet nodig’. Het mooie sacrament van de biecht is ons gegeven om genezing te ontvangen. Genezing van onze wonden ontstaan door onze zonden. Maar hoe en wat moet ik nou toch biechten vragen veel mensen zich af. Op deze dag staan we stil bij het hoe je voor te bereiden op de biecht, en hoe vreugde te vinden in en door de biecht.

Op het diocesaan heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood bieden wij u een maandelijkse gebeds- en bezinningsdag aan op donderdagen. Een moment om op adem te komen en rust en stilte op u te laten in en doorwerken. Een dag van gebed en inleiding, met onder andere de heilige Mis en aanbidding van het heilig Sacrament en gelegenheid tot een persoonlijk gesprek en het ontvangen van het sacrament van boete en verzoening, de biecht.

De dagen worden geleid en verzorgt door pastoor Anton Overmars, priester van het Heiligdom.

Om aan deze dag of dagen te kunnen deelnemen dient u zich aan te melden, vanaf 10.00 tot rond 17.00 uur. Wij vragen een vergoeding inclusief de maaltijd van € 27,50. Als dit voor u bezwaarlijk is betaal dan naar draagkracht. Kunt u meer bijdragen graag. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar: info@olvternood.nl of telefonisch 072-5051288.

Andere data in 2022

  • 17 maart
  • 21 april
  • 19 mei

info

(072) 505 12 88
info@olvternood.nl
www.olvternood.nl

organisatieBisdom Haarlem-Amsterdam
locatieDiocesaan Heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood, Hoogeweg 65
plaatsHeiloo (Noord-Holland)
postcode18
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl