Vandaag is donderdag 11 augustus  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerdinsdag 26 juli t/m maandag 8 augustus    Evangelie van 2022-07-26
 titelLoyolatocht - Ignatius achterna
beschrijving

Uitdagende pelgrimstocht in Spanje voor jongvolwassenen en volwassenen van 18 tot 40 jaar. Van 16 juli tot 8 augustus 2022.

Na zijn wilde jaren ontpopte Ignatius van Loyola zich tot de heilige die nog altijd inspireert. Hoe kon dat gebeuren? Tijdens deze tocht volgen we hem op zijn uiterlijke én innerlijke weg. We vertrekken van de Baskische bergen naar het glooiende Navarra. In sympathieke stapgroepjes leggen we elke dag ongeveer 20 km af en overnachten we in kleine dorpjes. Te midden van de prachtige natuur nemen we onze stiltemomenten. ‘s Avonds is er tijd om uit te wisselen.

Kom mee en ontdek wat de krachtige ignatiaanse spiritualiteit kan betekenen voor jouw geloof en leven. Breng je enthousiasme en stevige stapschoenen mee!

Praktisch

  • Wanneer? Van 26 juli tot 8 augustus 2022.
  • Leeftijd: 18-40 jaar
  • Deelnameprijs: 595 euro. Is deze kostprijs voor jou een belemmering of wil je een spreiding van de betaling, neem dan contact op.

info

walter.ceyssens@jesuits.net
www.jezuieten.org/nieuws/loyolatocht-ignatius-achterna

locatie
plaatsSpanje (Spanje)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl