Vandaag is donderdag 11 augustus  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
Franciscaans Jongerenwerk

Franciscaans Jongerenwerk

Website E-mail

Het FJW gaat uit van de minderbroeders Franciscanen, Capucijnen en de zusters Clarissen. Dit zijn broeders en zusters die zich verbonden voelen met Franciscus en Clara van Assisi en hun leven daarop hebben afgestemd.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneermaandag 1 t/m woensdag 10 augustus    Evangelie van 2022-08-01
 titelAssisireis Franciscaans Jongeren Werk
beschrijving

Als zuster Corona het toelaat - en daar gaan we van uit!! - trekken we de komende zomer weer met een 9-persoonsbusje naar Assisi en omgeving.

Het is een bezinningsreis met natuurlijk ook vakantie-achtige elementen. De broeders Wim Pot en Fer van der Reijken gaan mee als begeleiders. Op de heen- en terugreis overnachten we bij broeders in Duitsland, Oostenrijk of Zuid-Tirol (matje en slaapzak meenemen). In Assisi logeren we in een groot appartement van de familie Gambacorta (tweepersoonskamers met bedden, douche en toilet).

Deze reis is voor jongeren tussen 18-30 jaar.

Reisdata: we vertrekken op maandag 1 augustus bij de broeders in Megen en komen er op woensdagavond 10 augustus 2022 weer aan.

De kosten van deze onvergetelijke ervaring zijn 495,00 euro per persoon (de rest wordt aangevuld door de fondsen die ons ondersteunen). Laat het weten als de kosten een probleem zijn.

info

fjw@minderbroedersfranciscanen.net

organisatieFranciscaans Jongerenwerk
locatie
plaatsAssisi (Italië)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl