Vandaag is donderdag 26 mei
Hemelvaartsdag
 

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerzondag 23 januari    Evangelie van 2022-01-23
begintijd12:30 uur
eindtijd15:30 uur
 titelMiddag van barmhartigheid
beschrijving

In de Papegaai aan de Amsterdamse Kalverstraat wordt op zondag 23 januari 2022 een Middag van Barmhartigheid gehouden. Aansluitend aan de Eucharistieviering van 12.30 uur is er van 13.30 tot 15.30 uur aanbidding, meditatie, zang&muziek en het Sacrament van Verzoening.

Programma
12.30 uur - H. Mis
13.30 uur - Middag van Barmhartigheid
15.30 uur - Afsluiting

Papegaai
Eind 2021 is de HH. Petrus en Pauluskerk in de Kalverstraat van Amsterdam omgedoopt in de R.K. Kerk van de Heilige Jozef, maar in de volksmond is de kerk wellicht beter bekend als De Papegaai. Achter een kleine maar fraaie gevel gaat een prachtige kerk schuil waar iedereen welkom is die even de drukte wil ontvluchten en de stilte zoekt, een gebedje wil doen of een kaarsje wil opsteken.

info

nicolaas-parochie.nl

locatieR.K. Kerk van de H. Jozef, De Papegaai, Kalverstraat 58
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl