Vandaag is donderdag 26 mei
Hemelvaartsdag
 

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneervrijdag 28 t/m zondag 30 januari    Evangelie van 2022-01-28
begintijd13:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelBidden en vasten - Driedaagse conferentie
beschrijving

Wil je God beter leren kennen? Verlang je naar een ontmoeting met God? Kom dan naar Bidden en Vasten RK ‘Encounter’ en ontvang een doorbraak van de Heilige Geest in je leven. Deze speciale Esther-editie is een driedaagse conferentie waarbij we samen gaan bidden en vasten en ruimte gaan geven aan de Heilige Geest om te werken in onze levens.

Het programma zal bestaan uit worship, teaching, gebed, praktijk etc. Tevens zal dagelijks de Heilige Mis worden gevierd. Iedereen is welkom vanaf 18 jaar.

Locatie: Pelgrimshuis Casa Nova in Heilig Landstichting, nabij Nijmegen.

info

www.biddenenvastenrk.nl

locatiePelgrimshuis Casa Nova, Pastoor Rabouplein 5
plaatsHeilig Landstichting (Gelderland)
postcode65
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl