Vandaag is woensdag 26 januari  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerzaterdag 11 december 2021    Evangelie van 2021-12-11
begintijd19:30 uur
 titelVigilieviering in de Advent
beschrijving

Onder het thema ‘Ik zie uit naar de Heer – mensen onderweg naar Kerst’ bereiden we ons dit jaar voor op de komst van Jezus, die wij met Kerstmis vieren. In de lezingen van het evangelie van de vier adventszondagen ontmoeten we Jezus: de Mensenzoon, de Messias. Maar we ontmoeten ook de mensen die op Hem wachten: Johannes de Doper, Elisabeth. En wellicht ontdekken wijzelf dat wij ook uitzien naar zijn komst!

We nodigen je graag uit om deze eenvoudige, meditatieve vieringen op zaterdagavond mee te maken, live of via de livestream:

kerkdienstgemist.nl/stations/2443-Kloosterkerk-Stadsklooster-San-Damiano/events

  • Data: zaterdagen 27 november en 4, 11 en 18 december
  • Tijd: vanaf 19.30 uur
  • Locatie: Kloosterkerk Stadsklooster San Damiano
    Van der Does de Willeboissingel 12
    Den Bosch

info

www.stadskloostersandamiano.nl

locatieStadsklooster San Damiano, Van der Does de Willeboissingel 12
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl