Vandaag is woensdag 26 januari  

categorie categorie Reis
reis
Huis voor de Pelgrim

Huis voor de Pelgrim

Website E-mail

Raadhuisplein 1
6226 GN Maastricht

(043) 321 57 15

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 8 t/m woensdag 13 april    Evangelie van 2022-04-08
 titelReis naar Rome en Assisi
beschrijving

Franciscus en Franciscus zijn de hoofdrolspelers in deze bedevaart naar Rome en Assisi. In de eeuwige stad hopen we een glimp op te vangen van paus Franciscus. In Assisi maken we kennis met zijn naamgenoot en inspiratiebron SInt-Franciscus.

Rome, de eeuwige stad. Bakermat van onze moderne cultuur en centrum van de wereldkerk. Al eeuwenlang gaan mensen op bedevaart naar Rome: om de graven van de apostelen Petrus en Paulus te bezoeken, om kennis te maken met de vroegchristelijke kerk en om de paus te ontmoeten.

Assisi, de stad van Franciscus en Clara. Twee heiligen die nog steeds tot de verbeelding van velen spreken. We bezoeken de basilieken aan hen toegewijd en treden in het voetspoor van de heilige Franciscus.

Palmzondag vieren we met de Nederlandse gemeenschap in Rome.

info

(043) 3 215 715
info@huisvoordepelgrim.nl
huisvoordepelgrim.nl/onze-reizen/assisi/info-assisi

organisatieHuis voor de Pelgrim
locatie
plaatsAssisi (Italië)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl