Vandaag is maandag 6 mei  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzondag 7 november 2021    Evangelie van 2021-11-07
(Heilige Willibrord)
begintijd15:00 uur
eindtijd17:30 uur
 titelKinderfeest Sint Maarten in Domkerk
beschrijving

Kom op zondag 7 november je eigen lampion knutselen in de Domkerk!Daarna gaan we met de lampions samen de straat op om te zingen aan de deuren en iets lekkers te krijgen.

We starten om 15.00 uur in de Domkerk. Na het knutselen krijgen we het verhaal van Sint Maarten te horen van verhalenverteller Gottfrid van Eck. Daarna oefenen we bekende en minder bekende Sint Maarten-liedjes voor onderweg. Voor een traktatie en drinken wordt gezorgd. Rond 17.30 uur zijn we na de optocht weer terug bij de Domkerk.

Zeker zijn dat je mee kunt doen? Geef je op via: jongindedom@domkerk.nl . Doe dit vóór vrijdag 5 november. Kosten: € 4 alleen contant betalen mogelijk en graag gepast!

Neem mee: Een lampionstok met lampje .Een melkpak als basis voor je lampion. Belangrijk: Het is de bedoeling dat een volwassen begeleider de hele middag bij de kinderen blijft!

info

www.domkerk.nl

locatieDomkerk, Achter de Dom 1
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl