Vandaag is donderdag 2 december  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerzaterdag 6 november    Evangelie van 2021-11-06
begintijd13:30 uur
eindtijd18:00 uur
 titelEssentiele waarheden over engelen
beschrijving

Engelen nemen een voorname plaats in tussen God en mens. Toch weten veel mensen maar weinig over engelen. Nemen ze ruimte in? Hoe bewegen ze? Hoe kiest God onze Engelbewaarder? Hoe betrekken we hem bij ons dagelijks leven?

De heer Daniel Felix de Sousa Martins vertelt op zaterdag 6 november alles over engelen tijdens onze bijeenkomst voor katholieken in Veenendaal.

Datum: Zaterdag 6 november
Plaats: Hoofdkwartier van Stichting Civitas Christiana, Kruisboog 31, Veenendaal

Programma
13.00 uur - Ontvangst met koffie
13.30 uur - Eerste lezing
14.30 uur - Pauze
15.00 uur - Tweede lezing
16.00 uur - Heilige Mis (oude ritus)
17.00 uur - Borrel
18.00 uur - Einde

De spreker is de heer Daniel Felix de Sousa Martins, lid van de katholieke lekenbeweging Traditie, Familie en Privé-eigendom (TFP). De heer Martins is een veelgevraagd spreker en heeft veel ervaring in de strijd tegen de revolutie.

Deelname is gratis. Een vrijwillige bijdrage, ter plekke of via internet, stellen wij zeer op prijs.

Opgeven is verplicht, in verband met de catering en het beperkte aantal plaatsen dat beschikbaar is. U kunt zich aanmelden per e-mail of telefonisch.

info

(0318) 88 40 20
info@civitaschristiana.nl
www.civitaschristiana.nl

locatieCivitas Christiana, Kruisboog 31
plaatsVeenendaal (Utrecht)
postcode39
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl