Vandaag is zondag 17 oktober  

categorie categorie Liturgie
liturgie
Bisdom Haarlem-Amsterdam
(B Haarlem)

Bisdom Haarlem-Amsterdam

Website

Postbus 1053
2001 BB Haarlem

Leidsevaart 146
2014 HE  Haarlem

tel (023) 5112 600
fax (023) 5112 629

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 17 oktober    Evangelie van 2021-10-17
begintijd17:00 uur
 titelOpening Diocesane fase bisschoppensynode
beschrijving

10.00 uur - Haarlem
Zondag 17 oktober zal Mgr. Hendriks ’s morgens stilstaan bij de Synodale consultatie tijdens de H. Eucharistieviering die op zondagochtend in de kathedrale basiliek St. Bavo te Haarlem wordt gevierd, om 10.00 uur. Deze viering zal zoals elke viering daar tevens te volgen zijn via kathedraal-TV en kan desgewenst ook worden teruggekeken.

17.00 uur - Amsterdam
Op zondag 17 oktober ’s middags om 17.00 uur zal de opening van deze fase van de synode worden gevierd in de Basiliek van de H. Nicolaas te Amsterdam met een feestelijke gezongen vespers, waarvoor u allen bijzonder wordt uitgenodigd. De kanunniken van het kathedraal kapittel zullen daarbij zo mogelijk acte de presence geven en de priesters, diakens, pastoraal werkers en catechisten worden er speciaal voor uitgenodigd, maar ook andere gelovigen zijn van harte welkom. Na afloop van de Vesperviering is er voor de pastorale beroepskrachten een ontmoeting waarover zij separaat worden geïnformeerd.

Daarna begint de periode van synodale consultatie.

info

www.bisdomhaarlem-amsterdam.nl

organisatieBisdom Haarlem-Amsterdam
locatieBasiliek van de Heilige Nicolaas, Prins Hendrikkade 73
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl