Vandaag is dinsdag 28 maart  

categorie categorie kamp
kamp
Bisdom Rotterdam
(B Rotterdam)

Bisdom Rotterdam

Website E-mail

Bisdombureau
Koningin Emmaplein 3
3016 AA Rotterdam

tel (010) 281 51 71

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneermaandag 11 t/m zondag 17 juli 2022    Evangelie van 2022-07-11
 titelJong Bisdom Rotterdam - Kinderkamp
beschrijving

Het bisdom Rotterdam organiseert jaarlijks zomerkampen, elk voor een eigen leeftijdscategorie. Het Kinderkamp is bedoeld voor jongens en meiden van 8-11 jaar uit het hele bisdom.

Het kamp vindt plaats van zondag 10 juli t/m zaterdag 16 juli 2022.

In het kinderkamp trek je de hele week met je deelgroep en je eigen deelgroepleider op. Je eet niet alleen met de groep aan één tafel, maar je doet ook alle sport- en spelonderdelen in groepsverband. Je gaat met je groep de competitie aan met de andere groepen in allerlei te gekke spellen. Je bereidt samen een toneelstukje van het dagthema voor, zingt en viert met elkaar.

Ga mee en beleef rond een thema een week vol ontspanning, sport en spel, lol, inspiratie en geloof! We verblijven in een scoutinggebouw op een mooie locatie in Nederland. We delen het katholieke geloof.

info

www.bisdomrotterdam.nl/zomerkampen

organisatieBisdom Rotterdam
locatie
plaatsonbekend
bisdomRotterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2023 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl