Vandaag is dinsdag 5 juli  

categorie categorie kamp
kamp
Bisdom Rotterdam
(B Rotterdam)

Bisdom Rotterdam

Website E-mail

Bisdombureau
Koningin Emmaplein 3
3016 AA Rotterdam

tel (010) 281 51 71

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 10 t/m zaterdag 16 juli    Evangelie van 2022-07-10
 titelJong Bisdom Rotterdam - Jongerenkamp
beschrijving

Het bisdom Rotterdam organiseert jaarlijks zomerkampen, elk voor een eigen leeftijdscategorie. Het Jeugdkamp is bedoeld voor jongens en meiden van 15-17 jaar uit het hele bisdom.

Het kamp vindt plaats van zondag 10 juli t/m zaterdag 16 juli 2022.

Het jongerenkamp is een week waarin je samen met de leiding het evenwicht zoekt tussen samen groeien in geloof en gezellig optrekken met elkaar. Hoe creatief ben jij met het maken van foto’s, video en multimedia?

Welk lied of welke muziek spreekt jou aan? Het programma is gevarieerd en gemaakt voor jouw leeftijd. Met zwemmen, fietsen, sport en spel en een activiteit waarbij je iets doet voor een ander belooft het een superleuke week te worden. Mis het niet! Ontmoet nieuwe jongeren die net als jij een leuk kamp beleven. Wie neem jij mee?

info

www.bisdomrotterdam.nl/zomerkampen

organisatieBisdom Rotterdam
locatie
plaatsonbekend
bisdomRotterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl