Vandaag is zondag 23 januari  

categorie categorie kamp
kamp
Bisdom Rotterdam
(B Rotterdam)

Bisdom Rotterdam

Website E-mail

Bisdombureau
Koningin Emmaplein 3
3016 AA Rotterdam

tel (010) 281 51 71

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 10 t/m zaterdag 16 juli    Evangelie van 2022-07-10
 titelJong Bisdom Rotterdam - Jongerenkamp
beschrijving

Het bisdom Rotterdam organiseert jaarlijks zomerkampen, elk voor een eigen leeftijdscategorie. Het Jeugdkamp is bedoeld voor jongens en meiden van 15-17 jaar uit het hele bisdom.

Het kamp vindt plaats van zondag 10 juli t/m zaterdag 16 juli 2022.

Elke dag zijn er activiteiten rond een thema. We organiseren zelf een handen-uit-de- mouwenactiviteit. Elke dag is er een dagopening en dagsluiting met de lezing van die dag. Onder leiding van een supergezellig leidingteam en met allemaal leeftijdgenoten wil jij deze week toch niet missen?

Ga mee en beleef een week vol ontspanning, sport en spel, lol, inspiratie en geloof! We verblijven in een scoutinggebouw op een mooie locatie in Nederland. We delen het katholieke geloof.

info

www.bisdomrotterdam.nl/zomerkampen

organisatieBisdom Rotterdam
locatie
plaatsonbekend
bisdomRotterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl