Vandaag is woensdag 22 september  

categorie categorie Cultuur
cultuur
Abdij van Berne

Abdij van Berne

Website E-mail

Abdijstraat 49
5473 AD  Heeswijk

Postbus 60
5473 ZH Heeswijk

(0413) 299 299

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneermaandag 20 september    Evangelie van 2021-09-20
begintijd20:00 uur
 titelLezing door Wouter Prins - Marc Chagall
beschrijving

De werkgroep Berne Anders start voorzichtig weer met een aantal activiteiten. Als eerste is daar nu de voor­dracht van Wouter Prins, conservator van Museum Krona. Deze lezing is op maandag 20 september, aan­vang 20.00 uur in de Abdij van Berne in Heeswijk-Dinther.

Wouter Prins heeft de tentoonstelling ‘Tussen werelden, Chagall en hedendaagse kunstenaars’ samengesteld. Het thema daarbij is de spanning tussen culturen en religies die naar voren komen. Marc Chagall bracht in zijn werk de werelden waarin hij leefde en die hij zelf creëerde samen. Die werelden veranderden steeds sterk.

info

www.abdijvanberne.nl

organisatieAbdij van Berne
locatieAbdij van Berne, Abdijstraat 49
plaatsHeeswijk-Dinther (Noord-Brabant)
postcode54
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl