Vandaag is zondag 17 oktober  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzaterdag 6 t/m zaterdag 13 november    Evangelie van 2021-11-06
 titelWeek van het Leven
beschrijving

Tijdens de Week van het Leven van 2021 willen we opnieuw aandacht vragen voor de positie van ongeboren kinderen én voor betere hulp aan vrouwen die onbedoeld zwanger zijn.

Dit jaar beslist u welke campagneboodschap de samenleving te zien krijgt tijdens de Week van het Leven. Bekijk de mogelijke campagnes en stem op uw favoriet. Bent u enthousiast over de campagnes? Dan hopen we dat u ook meehelpt om deze financieel mogelijk te maken.

info

www.weekvanhetleven.nl

locatie
plaatsNederland
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl