Vandaag is zondag 17 oktober  

categorie categorie Conferentie
conferentie
Bisdom Den Bosch
(B Den Bosch)

Bisdom Den Bosch

Website E-mail

Postbus 1070
5200 BC Den Bosch

Parade 11
5211 KL Den Bosch

tel (073) 6125488
fax (073) 6136850

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerwoensdag 29 september    Evangelie van 2021-09-29
(Aartsengelen)
begintijd19:30 uur
 titelOnline bijeenkomst familiepastoraat
beschrijving

De afdeling Familiepastoraat omschrijft haar missie als ‘licht, sprankelend familiepastoraat vol energie, in alle 63 parochies van het bisdom’.
Maar als u deze weg wilt gaan als parochie, hoe pakt u dit dan aan?
Wat zijn de eerste stappen?

Ingrid van Meer neemt u mee in het project Petrus 2.0 van de parochie Sint Petrus (Boekel, Odiliapeel, Uden, Venhorst, Vol-kel en Zeeland). Binnen Petrus 2.0 vindt de voorbereiding van de kinderen op de toediening van de sacramenten, de Eerste H. Communie en het H. Vormsel, op een vernieuwende en inspire-rende manier plaats.

De vorm van familiepastoraat varieert sterk per parochie. Manon van den Broek en Ingrid van Meer nemen u daarom mee langs de parochies die op dit moment aan de weg timmeren.

Werken aan familiepastoraat in de parochie, in welke vorm dan ook, vraagt veel creativiteit en omdenken. Het lijkt wel op het leggen van een grote legpuzzel. Waar begint u mee, waar begint u aan? In elke parochie zijn wel één of meerdere personen die een hart hebben voor juist deze opdracht. Om hen te bemoedigen, toe te rusten, en slagvaardig te houden organiseert de af-deling Familiepastoraat eens in de zes weken een online bijeenkomst om actuele thema’s te bespreken en uit te diepen.

Bent u nieuwsgierig? U bent van harte uitgenodigd online een kijkje te nemen op:
Dinsdag 14 september en woensdag 29 september 19.30 uur online.

U kunt zich hiervoor opgeven via: aanmelden@bisdomdenbosch.nl

info

aanmelden@bisdomdenbosch.nl
www.bisdomdenbosch.nl

organisatieBisdom Den Bosch
locatieOnline
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl