Vandaag is woensdag 22 september  

categorie categorie Conferentie
conferentie
Kerk in Nood (ACN Nederland)
(Kerk in Nood)

Kerk in Nood (ACN Nederland)

Website E-mail

Kerk in Nood ondersteunt christenen over de hele wereld waar zij worden vervolgd of onderdrukt of waar zij in pastorale nood zijn.

Peperstraat 11-13
5211 KM  's-Hertogenbosch
(073) 613 08 20
info@kerkinnood.nl
www.kerkinnood.nl

Abdij van Park 5
B-3001 Leuven
016/39 50 50
info@kerkinnood.be
www.kerkinnood.be

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 19 september    Evangelie van 2021-09-19
begintijd10:00 uur
eindtijd17:30 uur
 titelInspiratiedag Kerk in Nood + Musical Ruth
beschrijving

Bent u toe aan inspiratie en bezinning? Kom dan op zondag 19 september naar ’s-Hertogenbosch. Maak na de Heilige Mis, gecelebreerd door Mgr. Hurkmans, kennis met pr. Gideon Obasogie uit Noord-Nigeria, waar Christenen lijden onder de terreur van Boko Haram en Fulani herders.

Daarna volgt een korte bezinning door bisschop De Korte. Beleef de Nederlandse première van Ruth - De Familiemusical, naar het gelijknamige Bijbelverhaal. Ervaar de kracht van het geloof in die ene God en de trouw van de jonge vrouw Ruth!

Kosten voor deelname aan het programma bedragen € 19,95 (de reguliere prijs voor de musical). Dit is inclusief een kop koffie of thee bij de lunch. De hele dag is er kinderopvang (tot 6 jaar) en tot de musical een kinderprogramma (6-12).

Opgeven kan via de website.

info

kerkinnood.nl/agenda/inspiratiedag-kerk-in-nood

organisatieKerk in Nood (ACN Nederland)
locatieMaaspoort Sports & Events, Marathonloop 1
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl