Vandaag is woensdag 22 september  

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneerwoensdag 15 september    Evangelie van 2021-09-15
(Onze Lieve Vrouw van Smarten)
begintijd13:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelPro-Life Ontmoetingsdag *UITGESTELD*
beschrijving

Om meer mensen de gelegenheid te bieden om aan de ontmoetingsdag deel te nemen én om directe aansluiting te bieden met de Week van het Leven (en het materiaal wat hiervoor ter beschikking zal worden gesteld voor gebruik in eigen parochie/omgeving) is besloten de Pro-Life Ontmoetingsdag voor priesters en religieuzen te verschuiven naar begin november.

-----------------------------

Op woensdag 15 september 2021 houden de Pater Koopmanstichting en de Stichting Samen voor het Leven een Pro-Life Ontmoetingsdag voor priesters en Religieuzen.

Thema van de lezing is: Pro-Life in de parochie; hoe doe je dat?

Locatie: Thomas a Kempis Leerhuis, Broerestraat 12 Utrecht

info

paterkoopmanstichting.nl/ontmoetingsdag

locatieThomas a Kempis Leerhuis, Broerestraat 12
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroepPriesters en religieuzen Priesters en religieuzen
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl