Vandaag is zaterdag 4 december  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzondag 24 t/m zaterdag 30 april 2022    Evangelie van 2022-04-24
(Goddelijke Barmhartigheid / Beloken Pasen)
 titelPeerkepad noordwaarts
beschrijving

Het Zuidlimburgse Klooster Wittem organiseert regelmatig op open inschrijving een zevendaagse wandel-pelgrimstocht tussen het Gerardusbedevaartsoord Wittem en het Peerke Dondersheiligdom in Tilburg, soms in noordwaartse en soms in zuidwaartse richting, meestal onder begeleiding van Henk Erinkveld (ervaren pelgrim en rector van klooster Wittem).

Een groepswandeling van plusminus 160 km; vooral via landwegen en voetpaden, door bossen en weiden, langs kanalen en rivieren, door de Brabantse en Belgische Kempen en het Limburgse Maas- en Geuldal. Met aandacht onderweg voor religieus en cultureel erfgoed en met bezinningsmomenten op ‘heilige plekjes’.

info

www.peerkepad.nl

locatieKlooster Wittem, Wittemer Allee 32
plaatsWittem (Limburg)
postcode62
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl