Vandaag is woensdag 22 september  

categorie categorie Cursus
cursus
Abdij van Berne

Abdij van Berne

Website E-mail

Abdijstraat 49
5473 AD  Heeswijk

Postbus 60
5473 ZH Heeswijk

(0413) 299 299

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 18 september    Evangelie van 2021-09-18
begintijd10:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelStudiedag Zicht op Hildegard
beschrijving

Ervaar het leven en werk van Hildegard von Bingen. Tijdens de studiedag worden er diverse workshops gegeven over de diverse onderwerpen: Leven, Visioenen, Geneeskunde en Muziek. Bij het kopen van een ticket kunt u zelf aangeven bij welke workshops u aanwezig wenst te zijn.

We starten in de Abdijkerk waar Hans Wilbrink, eindredacteur van het boek Zicht op Hildegard, de studiedag zal openen. Naast de diverse workshop rondes is er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan het middaggebed van de Abdij van Berne. We sluiten de dag af met een concert van Hildegard liederen door het koor van Hanna Rijken en Rebecca Stewart. Koffie, thee en lunch wordt verzorgd door de abdij.

Met bijdragen van o.a. Hans Wilbrink, Patries Friederich-Kuenen, Kitty Bouwman, Mieke Kock-Rademakers, Lutgart Gillis en Hanna Rijken en Rebecca Stewart met het Vocaal Theologen Ensemble.

info

bernemedia.com/evenement/studiedag-zicht-op-hildegard-2

organisatieAbdij van Berne
locatieAbdij van Berne, Abdijstraat 49
plaatsHeeswijk-Dinther (Noord-Brabant)
postcode54
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl