Vandaag is donderdag 2 december  

categorie categorie Bezinning
bezinning
Bisdom Den Bosch
(B Den Bosch)

Bisdom Den Bosch

Website E-mail

Postbus 1070
5200 BC Den Bosch

Parade 11
5211 KL Den Bosch

tel (073) 6125488
fax (073) 6136850

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 21 november    Evangelie van 2021-11-21
(Christus Koning / Opdracht heilige Maagd Maria in de tempel)
begintijd10:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelWereldjongerendag Eindhoven *AFGELAST*
beschrijving

Met pijn in ons hart hebben we moeten besluiten dé Wereldjongerendag aankomende zondag niet door te laten gaan. In gebed en eenheid (én op afstand) met elkaar verbonden.

__________________________

Naast de mondiale wereldjongerendagen die elke 3 jaar plaatsvinden (de WJD Lissabon zijn van 1 tot 6 augustus 2023!), is er ook elk jaar een diocesane wereldjongerendag. Deze was altijd op Palmzondag, maar is door de paus verplaatst naar de feestdag Christus, Koning van het Heelal, wat dit jaar op zondag 21 november valt. Het thema wat de paus heeft gegeven aan deze jaarlijkse dag is als volgt:

Sta op! Ik kies jou om getuige te zijn van wat je hebt gezien. De wereld heeft jouw kracht, enthousiasme en passie nodig.

info

(06) 2858 1884
jongeren@bisdomdenbosch.nl
www.jbdb.nl

organisatieBisdom Den Bosch
locatieSint-Petruskerk, Kloosterdreef 31
plaatsEindhoven (Noord-Brabant)
postcode56
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl