Vandaag is maandag 26 juli  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerdonderdag 1 juli t/m dinsdag 31 augustus    Evangelie van 2021-07-01
 titelNuits de Lourdes
beschrijving

Onder de titel ‘Nuits de Lourdes’ organiseert het Heiligdom van Lourdes bijzondere activiteiten in de maanden juli en augustus. Doel is om pelgrims weer naar de Mariabedevaartsplaats te krijgen.

“Lourdes Nights”, een onvergetelijke ervaring; laat u onderdompelen in het hart van het Heiligdom en ontdek of herontdek de schoonheid en eenvoud van deze plaats van de verschijningen van de Maagd Maria en haar boodschap van vrede, troost en hoop die ons vandaag aanspreekt.”

 • Elke donderdag, vrijdag en zaterdag om 17.00 uur
  De hit songs van de show ‘Bernadette de Lourdes’
  Een openbare muzikale voorstelling die het verhaal van Bernadette en de verschijningen vertelt.
 • Dagelijks om 21.00 uur
  Lichtjesprocessie
  Elke avond worden duizenden kaarsen versterkt door nieuwe verlichtingen in het heiligdom die de meditatie en gebeden van de pelgrims helpen versterken.
 • Dagelijks om 22.30 uur
  Nachtmis
  Bid bij kaarslicht bij de plaats van de verschijningen en vertrouw uw intenties, uw naaste relaties en uw familie toe aan God.

info

nuitsdelourdes.com/en

locatie
plaatsLourdes (Frankrijk)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl