Vandaag is zaterdag 4 december  

categorie categorie Bezinning
bezinning
Centrum voor Parochiespiritualiteit
(Parochiespiritualiteit)

Centrum voor Parochiespiritualiteit

Website E-mail

Het Centrum voor Parochiespiritualiteit (CPS) wil parochies in Nederland inspireren en ondersteunen bij de verdieping van een doorleefd katholiek geloof en de opbouw van parochiegemeenschappen.

Centrum voor Parochiespiritualiteit
Heijendaalseweg 300
6525 SM Nijmegen

tel: (024) 355 80 29 (via receptie klooster Brakkenstein)
www.parochiespiritualiteit.org

facebook.com/centrumvoorparochiespiritualiteit

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 11 december    Evangelie van 2021-12-11
begintijd09:30 uur
eindtijd14:00 uur
 titelBezinningsdag over H. Jozef
beschrijving

Op zaterdag 11 december 2021 organiseert het CPS een bezinningsdag. Op deze dag willen we ons voorbereiden op het feest van Kerstmis aan de hand van Jozef, de echtgenoot van Maria en de vader van Jezus op aarde. We kunnen veel leren van zijn moed en zijn trouw en hoe hij in zijn leven heeft geprobeerd om God boven alles te gehoorzamen.

Inleiders van de dag zijn de stafmedewerkers van het CPS: Tim Schilling en Mirjam Spruit. Tijdstip: om 9.30 uur kunt u aansluiten bij de Eucharistieviering in de nabijgelegen Sacramentskerk. Vanaf 10 uur is er inloop met koffie en thee. Het programma begint om 10.30 uur. We sluiten af met gebed en de lunch. Einde van het programma is 14 uur.

info

www.parochiespiritualiteit.org/wp/event/bezinningsdag-in-de-advent

organisatieCentrum voor Parochiespiritualiteit
locatieKlooster Brakkenstein, Heyendaalseweg 300
plaatsNijmegen (Gelderland)
postcode65
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl