Vandaag is maandag 26 juli  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
Bisdom Den Bosch
(B Den Bosch)

Bisdom Den Bosch

Website E-mail

Postbus 1070
5200 BC Den Bosch

Parade 11
5211 KL Den Bosch

tel (073) 6125488
fax (073) 6136850

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 17 juli    Evangelie van 2021-07-17
begintijd19:00 uur
 titelJong Bisdom Den Bosch - Jaarafsluiting
beschrijving

Op zaterdag 17 juli willen we graag het jaar met jullie afsluiten. Normaal gesproken doen we dit met het tuinfeest, maar dit jaar gaan we het een beetje anders doen: we willen graag samen een film kijken in onze eigen openlucht bioscoop! Dit zal plaatsvinden in de tuin van Mariënkroon in Nieuwkuijk.

We willen graag om 19.00 uur starten met een viering, waarna we aansluitend een film gaan kijken. Wij zorgen uiteraard voor snacks en drinken voor bij de film, neem jij je eigen tuinstoel/kleedje/zitzak/kussens mee?

Wil je hier graag bij zijn? Meld je dan aan door een email te sturen naar jongeren@bisdomdenbosch.nl , of door een bericht te sturen naar 06-28581884. Doe dit vóór 14 juli! We vragen wel een eigen bijdrage voor deze activiteit van € 5 pp. Mocht dit een probleem zijn, laat dit dan weten bij je aanmelding. Er is namelijk altijd een oplossing!

We hopen jullie 17 juli te ontmoeten!

info

(06) 2858 1884
jongeren@bisdomdenbosch.nl
www.bisdomdenbosch.nl

organisatieBisdom Den Bosch
locatieAbdijhof Marienkroon, Abdijlaan 8
plaatsNieuwkuijk (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl