Vandaag is maandag 26 juli  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
Bisdom Breda
(B Breda)

Bisdom Breda

Website E-mail

Postbus 90189
4800 RN Breda

Veemarktstraat 48
4811 ZH Breda

tel (076) 522 34 44
fax (076) 521 62 44

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 17 juli    Evangelie van 2021-07-17
begintijd09:30 uur
eindtijd15:00 uur
 titelGeloofsfeest Bisdom Breda
beschrijving

Alle kinderen tussen 7 en 12 jaar zijn van harte uitgenodigd voor het Geloofsfeest op 17 juli 2021 in Roosendaal. Ook als je niet gelovig of katholiek bent, ben je van harte welkom!

Dit jaar zijn we de ‘koning te rijk’, want wij zijn uitgenodigd op het feest van Koning Jezus. In Zijn paleis gaan we allemaal leuke, spannende en mooie opdrachten doen. Eerst gaan we kijken naar de voorstelling ‘Hieperdepiep’ van kindertheater ONWIJZ. In deze grappige en mooie toneelopvoering nodigt de jarige koning alle mensen uit zijn land uit voor een koninklijk feest. Maar of dat goed gaat…

Daarna:

  • Gaan we in de paleistuin een schat opgraven,
  • In de Schatkamer een code ontcijferen,
  • In de Kunstzaal een koninklijk kunstwerk maken
  • en in de Koninklijke Kapel op audiëntie bij de Koning. 

We sluiten af met een feestelijke Eucharistieviering. Onderaan deze pagina vind je een youtube filmpje van deze feestdag. 

Voor de ouders en begeleiders is er een interessante workshop ‘Als ze maar gelukkig worden’, gegeven door Willemijn de Weerd. Willemijn heeft meer dan vijftig kinderboeken geschrevenen en ze is zelf moeder van vier kinderen.

Het Geloofsfeest gaat zeker door: als we door corona niet samen kunnen komen, doen we het online. Je kunt je dus gerust al opgeven!

info

(0165) 71 40 31 (na 15.00 uur)
gezin@sintfranciscuscentrum.nl
sintfranciscuscentrum.nl/gezinspastoraat/geloofsfeest-2021

organisatieBisdom Breda
locatieOnze Lieve Vrouwekerk, Kade 23
plaatsRoosendaal (Noord-Brabant)
postcode47
bisdomBreda
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl