Vandaag is zondag 17 oktober  

categorie categorie kamp
kamp
Congregatie van Sint Jan
(Sint Jan)

Congregatie van Sint Jan

Website E-mail

Met o.a. de Broeders van Sint Jan, de Zusters van Sint Jan en het jongerenprogramma Licht Vuur & Waarheid

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 16 oktober    Evangelie van 2021-10-16
begintijd10:30 uur
eindtijd18:15 uur
 titelOp weg naar Duinenkamp
beschrijving

Het Duinenkamp gaat helaas niet door maar de leiding heeft hard gewerkt aan een mooi alternatief: een reeks losse dagen op verschillende locaties in het land tot een kamp wel weer kan.

  • Inloop: 10.15-10.30 uur
  • Einde: 18.15 uur
  • kosten: € 20 per kind

Thema
Thema van het Duinenkamp is Eucharistie en de losse dagen hebben hetzelfde thema. In de catechese worden steeds andere accenten gelegd:

  • 8 mei - Wat is de Eucharistie? Waarom Eucharistie? We kijken naar het Oude en het Nieuwe Testament en vooral naar “het offer”.
  • 3 juli - Ik ben het geliefde kind van God. Hoe kun je Jezus ontmoeten in de Eucharistie?
  • 16 oktober - Eucharistische wonderen

De catechese wordt iedere keer een beetje anders vormgegeven. Er is vaak een korte inleiding maar ook getuigenissen, een verwerkingsopdracht en deelgroeptijd. Terwijl de priesters en misdienaars zich voorbereiden op de H.Mis wordt er één onderdeel van de H.Mis aan de kinderen uitgelegd. Daar gaan we die viering speciaal op letten.

info

stjan.org/nl/item/3234-op-weg-naar-duinenkamp.html

organisatieCongregatie van Sint Jan
locatie
plaatsonbekend
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl