Vandaag is zaterdag 19 juni  

categorie categorie Retraite
retraite
wanneerzondag 13 t/m donderdag 17 juni    Evangelie van 2021-06-13
(Vaderdag (B) / Heilige Antonius van Padua)
 titelGeestelijke oefeningen voor mannen
beschrijving

De Religieuze Familie van het Mensgeworden Woord houdt een serie retraites in de vorm van Geestelijke Oefeningen van H. Ignatius van Loyola.

Data
15 t/m 18 april 2021 voor mannen Valkenburg
4 t/m 7 mei 2021 voor vrouwen Heiloo
27 t/m 30 mei 2021 voor vrouwen Valkenburg
13 t/m 17 juni 2021 voor mannen Heiloo
17 t/m 20 juni 2021 voor vrouwen Valkenburg

Geestelijke Oefeningen
Geestelijke Oefeningen zijn dagen van retraite waarin je, begeleid door een priester, momenten hebt van gebed en stilte om zo belangrijke levenskeuzes aan de Heer voor te leggen. Dit gaat dan op de wijze van de Heilige Ignatius de Loyola, de stichter van de Jezuïetenorde. Dit is in de katholieke kerk een zeer beproefde methode die al vele eeuwen gebruikt wordt.

Mocht je bezig zijn met belangrijke levenskeuzes, roept Onze Lieve Heer je misschien om Priester te worden, geef je op voor deze dagen. De Heer zal je vast helpen om meer duidelijkheid te krijgen.

info

spiritualexercisesnl@gmail.com

locatieDiocesaan Heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood, Hoogeweg 65
plaatsHeiloo (Noord-Holland)
postcode18
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl