Vandaag is zaterdag 4 december  

categorie categorie Retraite
retraite
Priorij Nazareth

Priorij Nazareth

Website E-mail

Priorij Nazareth
Klooster Oude Munt

Benedictinessen
van het heilig Sacrament

van Wevelickhovenstraat 1
5931 KS Tegelen
(077) 373 15 72

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 10 t/m zondag 12 december    Evangelie van 2021-12-10
begintijd17:00 uur
eindtijd14:00 uur
 titelStille retraite - De welbeminde leerling I
beschrijving

Stille retraite over het Johannesevangelie, o.l.v. pater Johan Debeer c.s.j., eerste uit een cyclus van drie (ook los van de andere te volgen). De cyclus bestaat uit 12 t/m 14 maart, 7 t/m 9 mei en 10 t/m 12 december.

Conferenties over de Proloog in het Johannes-evangelie • ga mee de diepte in • ontdek verwijzingen naar dit deel van het evangelie binnen de H. Schrift • rust aan het Hart van de Heer.

Enkele dagen in verbondenheid met het gebedsleven van onze communiteit. Dag en nacht gelegenheid tot eucharistische aanbidding. Op alle kamers zijn een Bijbel, de Navolging van Christus en het Katholiek Gebedenboek aanwezig.

Neemt u - indien mogelijk - zelf schrijfgerei, lakens, kussenslopen en handdoeken mee. U kunt echter een lakenpakket of handdoekenset huren.

In het gastenverblijf is geen lift. Er zijn enkele kamers op de begane grond beschikbaar.

De retraites beginnen ’s avonds om 18.00 uur met een broodmaaltijd. Meldt u zich s.v.p. uiterlijk twee weken te voren aan i.v.m. aankopen.

Bijdrage € 120

Voor nadere informatie betreffende retraites/bezinning of opgave, kunt u ons bellen of contact opnemen via retraite@oudemunt.nl

Voor nadere kennismaking met de priorij zelf kunt u ons eveneens bellen; uw eventuele e-mail stuurt u s.v.p. het best naar priorij.nazareth@oudemunt.nl .

info


retraite@oudemunt.nl

organisatiePriorij Nazareth
locatiePriorij Nazareth, Van Wegelickhovenstraat 1
plaatsTegelen (Limburg)
postcode59
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl