Vandaag is vrijdag 26 februari  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Groningen-Leeuwarden
(B Groningen)

Bisdom Groningen-Leeuwarden

Website E-mail

Ubbo Emmiussingel 79
9711 BG  Groningen

(050) 40 65 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 31 januari    Evangelie van 2021-01-31
(Heilige Don Bosco)
begintijd11:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelWJD@Home
beschrijving

Op zondag 31 januari 2021 organiseert het Jongerenplatform van Bisdom Groningen-Leeuwarden een alternatieve WJD­@­Home in Joure, St Mattheuskerk, Midstraat 110. Dit als vervanging voor het WJD­@­Home weekend dat gepland stond op Ameland.

Er zal een mooi programma zijn en we gaan alvast een start maken met de weg richting Lissabon 2023. Iedereen tussen de 15 en 30 jaar is welkom, ook als je niet van plan bent om naar Lissabon te gaan.

Om 11.00 uur beginnen we met de eucharistieviering, waarna we een programma hebben tot ongeveer 16.00 uur. Voor lunch wordt gezorgd. Dit alles onder voorbehoud van de dan-geldende coronamaatregelen. Geef je snel op.

info

www.bisdomgl.nl

organisatieBisdom Groningen-Leeuwarden
locatieSt. Mattheuskerk, Midstraat 110
plaatsJoure (Friesland)
postcode85
bisdomGroningen-Leeuwarden
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl