Vandaag is vrijdag 26 februari  

categorie categorie Bezinning
bezinning
Nieuw Sion

Nieuw Sion

Website E-mail

Stichting Nieuw sion
Vulikerweg 6
7431 PJ  Diepenveen

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 19 t/m zondag 22 augustus    Evangelie van 2021-08-19
 titelKloosterexperience 2021: Beeldenstorm
beschrijving

Welke beelden zijn belangrijk in jouw leven? Hoe ziet jouw beeld van God eruit? Welke voorbeelden inspireren jou? En hoe bepaalt je toekomstbeeld je weg? Tijdens de Kloosterexperience ga je aan de hand van deze vragen aan de slag met je eigen beeldenstorm... Kom deze zomer kamperen op het terrein van Klooster Nieuw Sion (Diepenveen) en sta samen met anderen stil bij wat écht belangrijk voor je is in je leven!

Dompel jezelf onder in een eeuwenoud kloosterritme. Vier dagen lang leef je op het ritme van de getijdengebeden, rond de kloosterkerk van de oude abdij van abdij Nieuw Sion in Deventer... Gezellig met andere jonge mensen bivakkeren in de boomgaard. Praten met de religieuzen (broeders en zusters) die er zijn om naar je te luisteren en aanwezig zijn bij de vieringen in de kerk. Maar ook een biertje drinken in de gezellige Kloosterkroeg of te genieten van een singer-songwriter.

Tussen de gebeden door kun je je laten inspireren tijdens workshops of door een spreker, en daarna samen heerlijk met elkaar eten onder de Grote Kap. Elke middag werken we, naar het eeuwenoude monnikenmotto: Ora et Labora, Bid en Werk. Een kloostergemeenschap vorm je samen, het Kloosterfestival bouwen we ook samen. Je kiest zelf wat je doet. Je kunt werken in de tuinen, het sanitair een poetsbeurt geven, de maaltijd bereiden of meezingen in het koor dat de getijden zal begeleiden.

Doelgroep:
De Kloosterexperience is voor mensen van 19 en 39 jaar met een jonge, open mindset en wordt georganiseerd door Klooster Nieuw Sion.

info

www.nieuwsion.nl
www.truetickets.nl/p/14437

organisatieNieuw Sion
locatieKlooster Nieuw Sion, Vulikerweg 6
plaatsDiepenveen (Overijssel)
postcode74
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl