Vandaag is zondag 24 januari  

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneervrijdag 4 december 2020 t/m zondag 17 januari    Evangelie van 2020-12-04
 titelKerststal Sint-Janskathedraal *GESLOTEN*
beschrijving

In goed overleg met de gemeente ’s-Hertogenbosch heeft het kerkbestuur van de Sint-Janskathedraal besloten om de kerststal per direct te sluiten. Belangstellenden die een ticket hebben geboekt worden geïnformeerd. Om belangstellenden de kans te geven om de kerststal alsnog te bezoeken, zal de komende tijd worden bezien of en in welke vorm de kerststal open kan gaan na 19 januari 2021, afhankelijk van de dan geldende maatregelen.

---------------

Traditiegetrouw wordt in de kooromgang van de Sint-Janskathedraal van ’s-Hertogenbosch een Kerststal opgebouwd. Ieder jaar komen mensen uit alle windstreken naar de kathedraal om zich te laten verbazen, inspireren, vertederen of gewoon om even stil te staan bij de geboorte van het kindeke Jezus.

Geopend van vrijdag 4 december 2020 t/m zondag 17 januari 2021:

  • Zondag van 13.30 tot 18.00 uur
  • Maandag t/m Zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur

info

www.kerststal-sint-jan.nl
www.mariajohannes.nl

locatieSint-Janskathedraal Torenstraat 16
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl