Vandaag is zondag 24 januari  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
KRO

KRO

Website E-mail

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 1 april    Evangelie van 2021-04-01
(Witte Donderdag)
 titelThe Passion - Roermond
beschrijving

The Passion komt toch naar Roermond. Nadat de geplande 10e editie van het tv-spektakel dit voorjaar vanwege corona niet kon doorgaan, wordt de 11e editie op 1 april 2021 alsnog in de bisschopsstad gehouden. Omroep KRO-NCRV heeft dit vandaag officieel bekend gemaakt. Het verhaal over het lijden van Christus wordt op Witte Donderdag live vanaf het Munsterplein op NPO1 uitgezonden.

Het is voor het eerst dat The Passion in het zuiden van Nederland wordt gehouden. Afgelopen voorjaar waren er al allerlei voorbereidingen getroffen voor de voorstelling in Roermond. Door de uitbraak van de coronapandemie ging deze uiteindelijk niet door. Bij de voorbereidingen van de editie 2021 wordt rekening gehouden met diverse scenario’s om het programma coronaproof te kunnen uitzenden. KRO-NCRV wil daarin samen optrekken met de gemeente Roermond en de kerken in Roermond.

info

www.kro.nl
www.bisdom-roermond.nl

organisatieKRO
locatie
plaatsRoermond (Limburg)
postcode60
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl