Vandaag is vrijdag 26 februari  

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneervanaf vrijdag 5 februari    Evangelie van 2021-02-05
begintijd15:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelFratelli Tutti webinar
beschrijving

In negen bijeenkomsten worden de belangrijkste aspecten van de nieuwe pauselijke encycliek over ‘broederschap’ verkend in het licht van hedendaagse thema’s als armoede, zorg, duurzaamheid en leiderschap. Elk van de negen webinars wordt ingeleid door een inspirerende deskundige. De inleiders dagen de deelnemers uit om telkens met een andere bril naar de tekst te kijken en inzichten en vragen met elkaar te bespreken.

De reeks is een initiatief van het Franciscaans Studiecentrum (FSC).

Programma
In elke online bijeenkomst staat telkens één hoofdstuk centraal.De inleiders zijn dr. Joost Baneke (emeritus hoogleraar psychologie); Quirien Hagens MA (TST); dr. Anton ten Klooster (TST), Barbara Mertens MA (TAU Franciscaanse spiritualiteit vandaag); prof. dr. Peter Nissen (Radboud Universiteit Nijmegen); dr. dr. Krijn Pansters (FSC); prof. dr. Renee van Riessen (Universiteit van Leiden); dr. Willem Marie Speelman (FSC); prof. dr. Ellen van Stichel (KU Leuven).

Praktisch
5, 12, 19 en 26 februari, 5, 12 en 19 maart, 9 en 16 april 2021. De online bijeenkomsten vinden plaats telkens tussen 15.00 en 16.00 uur.
Kosten: €35 (voor mensen die het kunnen betalen).

info

www.tiu.nu/FratelliTutti

locatieOnline
plaatsNederland
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl